×
GamingTophistorie

Rygte: PS5 Pro introduceres i september 2024

Sony er efter sigende klar med en kraftigere PS5-konsol i september 2024, nemlig PS5 Pro, hvis det står til et nyt rygte.

Selvom Sony ikke har bekræftet det endnu, er det mere eller mindre forventeligt, at vi ser en introduktion PS5 Pro i 2024, ifølge tidligere rygter.
Læs mere om dette her: PS5 Pro bliver markant kraftigere end PS5 – lanceres i 2024

Nu peger et nyt rygte desuden på, at konsollen bliver introduceret i september måned 2024.

PS5 Pro forventes desuden at blive markant kraftigere hvad angår grafisk ydeevne, herunder ray tracing. Sony arbejder angiveligt også på deres egen opskalerings-teknologi, med udgangspunkt i Nvidia DLSS. Nvidias Deep Learning Super Sampling-teknologi, renderer billeder ved en lavere opløsning og opskalerer dem derefter vha. kunstig intelligens. Dette presser grafikchippen mindre, hvorved højere framerate kan opnås med tilnærmelsesvis samme billedkvalitet. Derfor har der også været snak om, at PS5 Pro vil fokusere mere på spil i høj opløsning og framerate ved 4K/120 Hz.


Læs også: Rygte: Windows 12 lanceres i 2024

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.