×
Gadgets

Ny Samsung mobil går direkte efter OnePlus og Huawei

3.899 kr. koster den nye A8 fra Samsung - og det placerer telefonen i samme klasse som de normalt "billigere" konkurrenter

Samsung har de senere år i overvejene grad satset på deres flagskibstelefoner – de telefoner, hvor de kan være først med nye teknologier. Men i skyggen af S serien og Note serien lever faktisk en mellemklasse A serie. Og i år lader det til, at A serien bliver endnu mere interessant end før. Den nye A8 har nemlig arvet mange af de features der har gjort S-serien så populær. Og til en pris under 3.900 kr.

Infinity skærm

Da Samsung lancerede S8 sidste år var det med en, på daværende tidspunkt, ganske unik skærm i et nyt format: Skærmen fyldte hele forsiden af telefonen og var i et 18:9 størrelsesforhold. Efterfølgende er de fleste af konkurrenterne kommet med telefoner med tilsvarende skærme – iPhone X, Huawei Mate 10 Pro, OnePlus 5T osv. – og især den sidstnævnte er prismæssigt placeret en del under Samsungs dyreste modeller. Men med den nye A8 går Samsung efter præcis samme målgruppe som OnePlus. Den største forskel på A8 og S8 er, at S8 har buede kanter, hvor A8 er helt flad. Om man kan lide det ene eller det andet er en smagssag.

Fingeraftrykslæser holder flyttedag

Et af vores største kritikpunkter på Samsungs tidligere topmodel, S8, var placeringen af fingeraftrykslæseren, der på S8 sidder lige ved siden af kameraet. Men det har de ændret med den nye A8 – her sidder fingeraftrykslæseren under kameraet – og man risikerer derfor ikke at placere fingeren direkte på linsen når man prøver at låse telefonen op.

Fine specifikationer til prisen

A8 har mange af de samme funktioner og specifikationer som dens storebrødre:

Octa Core-processer (2.2GHz Dual + 1.6GHz Hexa)

4GB RAM-hukommelse

32GB intern hukommelse samt plads til 256GB micro SD

5.6’’ FHD+ 1080×2220 Super AMOLED-skærm

3,000 mAh batteri Størrelsesforhold: 149.2 x 70.6 x 8.4 mm, vægt 172g.

Frontkameraer: Dual Camera 16MP FF (F1.9) + 8MP (F1.9)

Bagsidekamera: 16MP PDAF (F1.7)

Operativsystem: Android 7.1.1

Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz)

Bluetooth v5.0 (LE op til 2Mbps)

USB Type-C IP68- certificering

A8 kan købes i danske butikker fra 19 januar.

 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.