GadgetsTophistorie

Ny Segway monster-scooter med topfart på 70 kilometer i timen

Segway KickScooter GT2E accelerer fra 0 til 48 km/t på under fire sekunder, har en topfart på 70 km/t og kan køre 90 km på en opladning.

Der er en årsag at fyren på scooteren herover bærer styrthjelm. Han står nemlig på Segways nye KickScooter GT2E, der er et rent monster. Det elektriske løbehjul har en topfart på 70 kilometer i timen, det tager under fire sekunder at komme fra 0-40 km/t og så kan løbehjulet køre op til 90 kilometer på en enkelt opladning.

Inden du begynder at overveje, om det skal være dit nye pendler-fartøj skal du dog vide, at bæstet udelukkende er til brug på private baner. Den må ikke køre i trafikken.

GT2E er, naturligvis, den kraftigste og mest avancerede KickScooter, Segway har lanceret. Den er lavet til terrængående kørsel med for- og bagstøddæmpere med justerbar hydraulisk affjedring. Den har to elektriske motorer til at trække læsset.

Apropos læs, så kan den håndtere en belastning på op til 150 kilo. Den er udstyret med tre bremsesystemer (forhjul: skive, baghjul: skive og elektronisk). Slutteligt byder den på integrerede blinklys og det, som Segway kalder “verdens første gennemsigtige PMOLED-display på et el-løbehjul”.

Bedre rækkevidde …

Det er dog ikke Segway KickScooter GT2E, der har den længste rækkevidde. Den slås nemlig af modellen KickScooter P100S, der også netop er blevet præsenteret. Med sine 100 kilometers rækkevidde er den simpelthen skabt til pendlere.

Den er udstyret med specialdesignede 10,5 tommer anti-skrid SegPower CrossSeason-dæk, der ved hjælp af et gelelag inde i dækkene skal minimere risikoen for punktering. Derudover skal for- og bagstøddæmpere samt tre bremsesystemer (forhjul: skive, baghjul: skive og elektronisk) resultere i en mere jævn og sikker kørsel.

Alle de smarte funktioner som NFC-teknologi, integrerede blinklys og meget mere kombineres for at “skabe en overlegen køreoplevelse”, fortæller Segway.

Segway KickScooter
“Pendler-modellen” Segway KickScooter P100S.

Segway har desværre ikke annonceret priser på de to bæster, men billige bliver de næppe. De kommer i handelen til efteråret, loves det. Inden da er Segway klar med sin mere moderat bestykkede D-serie af elektriske løbehjul.

Serien består af tre modeller, der skræddersyet til forskellige behov. Modellerne hedder D18E, D28E og D38E – tallet i modelnumrene refererer til rækkevidden for hver model. Derudover adskiller de sig på kraft, evnen til at klare stigninger, batterikapacitet og opladningstid.

Segway
Segways nye D-serie.

De er udstyrede med 10 tommer luftdæk med anti-skrid. Det dobbelte bremsesystem som består af en elektronisk bremse forrest og en tromlebremse bagerst giver dig større sikkerhed. Ninebot D-serien er hidtil Segway-Ninebots mest prisbillige KickScooter. Farven er sort med en frisk rød nuance. Hertil matcher: Ninebot ZING C15E, et nyt el-løbehjul tilsigtet unge mennesker.

KickScooter D-serien vil være tilgængelig for forudbestilling på webshoppen i løbet marts, hvorefter de bliver tilgængelige i butikkerne. Priserne er mellem 2.700 kroner og 3.800 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.