Fremtidens HjemTophistorie

VisionFence gør robotplæneklipperen intelligent

Med det nye tilbehør VisionFence udrustes Segway-robotplæneklipperen med kunstig intelligens til at undgå forhindringer i haven.

Segway har i dag lanceret VisionFence; et nyt tilbehør, der udstyrer deres Navimow robotplæneklippere med kunstig intelligens. Det skal både sikre, at græsplænen klippes mere præcist og at robotten kan undgå forhindringer.

Segway VisionFence Sensoren er blevet trænet med store mængder reelle data og kan derfor altid identificere plænens kanter, selv med et svagt EFSL (Exact Fusion Locating System) signal. Den nye sensor kan også registrere bevægelige genstande såsom små dyr, som så kan beskyttes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På den måde minder løsningen en hel del om robotplæneklipperen Worx Landroid Vision, der blev vist frem for nyligt. Den har indbygget kamera og kunstig intelligens, så den “lærer” omgivelserne at kende.

Læs også: Ny robotplæneklipper bruger hverken GPS eller kanttråd.

VisionFence kan eftermonteres på alle Segway Navimow H-serie produkter. Den sættes fast på fronten af plæneklipperen og er naturligvis vandtæt. Den har også wifi-forbindelse, så den selv kan hente firmwareopdateringer til plæneklipperen.

Udvidelsen kommer i handelen til maj til en vejledende udsalgspris på 300 euro – knapt 2.300 kroner. Læs mere hos Segway.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.