×
Fremtidens HjemTophistorie

Navimow I Series er en ny prisvenlig robotplæneklipper fra Segway

Segway er på banen, eller plænen om man vil, med en ny serie af prisvenlige robotplæneklippere, som navigerer uden kanttråd.

Segway har i dag premiere på en ny robotplæneklipper. Navimow I Series placerer sig i den billige ende, når det kommer til varianter, som kører uden kanttråd.

Priserne starter nemlig ved 7.999,- kroner for Navimow i105, der passer til plæner op til 500 kvadratmeter. Modellen i108 klarer op til 800 kvadratmeter. Robotten er udstyret med funktioner, som medvirker til, at du kan bruge tiden på andet end at slå græs.

Fremhævede funktioner

  • Nem opsætning. Da robotten er uden kanttråd er opstarten let. Det foregår alt sammen i Navimows app. Her angives plænegrænser, steder i haven der ikke skal klippes og den ønskede planlægning.
  • Pålidelig navigation. Når robotten ikke har en kanttråd til at holde sig på plænen, så sætter det ekstra krav til dens evne til at navigere. Navimow I Series indeholder deres egenudviklede system, kaldet RTK (Real Time Kinematic), som i samarbejde med et kamera sørger for at køre de ønskede steder. Det sker med en præcision på få centimeter loves der. Samtidig undgås kollisioner med fodbolde, gyngestativer og hvad haven ellers indeholder.
  • AI kortlægger haven. Ingen produktlancering, uden et snert af kunstig intelligens. Hos Navimow I Series bruges den til at kortlægge haven, så du på mobilen får et præcist billede af plænes udlægning. Her kan du revidere omfanget af klipningen og opsætte arbejdsområdet.
  • Planlagt klipning. Det er via app’en let at planlægge sin klipning. Her tager maskinen selv højde for genopladningstider. Det sikrer en konstant vedligeholdelse af plænen. Når der klippes, så kører maskinen i zig-zag-mønster, som varierer klipningen af det enkelte græsstrå.

George Ren, Administrerende direktør i Segway Navimow BU udtaler: “Med Navimow I
Series ønskede vi at skabe en robotplæneklipper, der henvender sig til alle. Fra brugere derhverken har erfaring med robotplæneklippere eller traditionelle plæneklippere, til havemennesker med grønne fingre. Vi mener, at vores seneste tilføjelse er yderst brugervenlig med et væld af smarte funktioner, der giver en brugervenlig produktoplevelse og en god konkurrencedygtig pris, der gør I-serien mere tilgængelig end næsten alle andre robotplæneklippere på markedet.”“I-serien er et perfekt supplement til H-serien, som blev lanceret i 2021, og den giver os mulighed for at servicere alle markedssegmenter med præcise og skarpe snit. Siden lanceringen i Europa, har H-serien vist sig at være uhyre populær med et samlet salg på over 40.000 og gjort Navimow til et af branchens mest efterspurgte navne. Vi er optimistiske med hensyn til, at I-serien vil fremme vores vækst inden for havearbejde og etablere Navimow som en relevant innovatør i sektoren.”

Priser og tilgængelighed

Navimow I Series er til salg fra i dag og får en vejledende pris fra 7.999,- kroner til 9.999,- kroner. Navimow i105 kan findes i større byggemarkeder. Navimow i108 er tilgængelig gennem autoriserede forhandlere, som kan findes på Navimows officielle hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.