ElbilerTophistorie

Vind i håret med Ninebot Gokart Pro

Ninebot Gokart Pro er en elektrisk scooter, hvor både størrelse og hastighed kan justeres.

Vi kender primært Segway-Ninebot for elektriske løbehjul og plæneklippere, men nu er de klar med en “hybrid” mellem de to. Med lidt god vilje. Nemlig Ninebot Gokart Pro, der skal “bringe sjov til hele familien”.

Den nye elektriske gokart kan nemlig justeres i såvel størrelse som hastighed, hvilket betyder, at Gokart Pro tilpasser sig såvel børns som voksnes behov. Eneste begrænsning er, at føreren ikke må veje mere end 100 kilo. Gokarten kan i øvrigt nemt klappes sammen, så den kan transporteres i elbilen (eller fossilbilen).

I app’en kan man justere gokartens fire forskellige køremodes – fra safe-mode til race-mode. Her kan den indstilles til en en topfart på enten 8, 18, 28 eller 40 km/t.

Ifølge Segway-Ninebot accelererer Ninebot Gokart Pro med det, der svarer til 1,02G, så den kan kan konkurrere mod de traditionelle 125cc gokarts.

Savner man motorlyden fra den elektriske motor, er der hjælp at hente fra en indbygget Bluetooth-højttaler. Via app’en kan der vælges forskellige racelyde. Højttaleren kan også bruges som en uafhængig Bluetooth-højttaler til at spille musik, mens du kører.

Rækkevidden er på op til 25 kilometer og motoren leverer op til 4.8000W. Det oplyses ikke hvor stort batteriet er, eller gokartens ladeeffekt.

Ninebot Gokart Pro kommer i handelen herhjemme i løbet af foråret. Den får en pris på omkring 16.000 kroner. Du kan læse mere om gokarten hos Segway-Ninebot.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.