fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Rapport: Nye Airpods Pro lanceres i 2022

Nye Airpods Pro lanceres i 2022, ifølge en ny rapport.

Rapporten stammer fra Bloomberg der hævder, at Apple lancerer 2. generation af Airpods Pro, næste år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bloomberg nævner også, at Apple lancerer et nyt sæt AirPods i år, med et design der minder en del om AirPods Pro. De kommende AirPods vil tilsyneladende også have kortere “stilke”, samt et nyt etui.

“Apple Inc. forbereder en opdatering af sine entry-level AirPods dette år, samt en anden generation af AirPods Pro til næste år, ifølge folk med viden om sagen.” Lyder det fra Bloomberg.

Næste generation af Airpods Pro (2022) vil byde på en opdateret bevægelses-sensor samt øget fokus på fitness-tracking. Designet og specifikationerne er indtil videre ukendte. Lanceringen af 2. generation AirPods Pro var i første omgang planlagt til i år, men er sidenhen blevet udskudt til 2022, af ukendte årsager.

“AirPods Pro‌, der kommer næste år, vil være den første ændring af dette produkt siden oktober 2019 og vil omfatte opdaterede bevægelses-sensorer med fokus på fitness-tracking”. Skriver Bloomberg.

Det rygtes desuden også, at Apple arbejder på en ny HomePod-enhed med en indbygget skærm. Dette er nok for at konkurrere imod Googles populære Nest Hub.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Læs også: OnePlus introducerer Nord CE 5G den 10. juni

Back to top button