×
Gadgets

Nye billeder bekræfter: Samsungs Note 8 ligner S8 på næsten alle måder

Nye lækkede billeder fra My Everyday Tech viser den kommende Samsung topmodel Galaxy Note 8, og alt er nogenlunde som de rygter vi tidligere har set peger på. Telefonen liger på mange måder “bare” en større udgave af Galaxy S8. Faktisk så meget, at det nærmest kun er størrelsen, der er forskellen.

Forside uden knapper

Ligesom S8 er der ingen knapper på forsiden af Note 8 – hele fronten er nemlig tilegnet det, der må være en ganske enorm skærm. Dermed vil den primære interaktion med telefonen være via en virtuel hjem-knap.

Fingeraftrykslæser på bagsidenNote 8

Ligesom på “alle” de andre modeller (Læs: Samsung Galaxy S8 og LG G6 og et par kinesiske mobiler der ikke kan købes i Danmark) der er udstyret med en skærm der fylder hele forsiden er Note 8’s fingeraftrykslæser blevet flyttet til bagsiden. Placeringen er den samme som den er på S8, hvilket har været et af de største kritikpunkter af Samsungs telefon fra tidligere i år – også i vores egen anmeldelse.

Lanceres om to uger

Den nye Note 8 bliver lanceret på et event i New York d. 23 august – lige i tide til at slå den kommende iPhone 8’s lancering – der ligger engang i løbet af september. iNPUT er med til lanceringen.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.