×
Gadgets

Nye detaljerede billeder af Sonos-højttaleren IKEA Symfonisk

Sonos-højttaleren IKEA Symfonisk har vundet en designpris og i den forbindelse har IKEA udsendt nye, detaljerede billeder af højttaleren.

Selv om der er fire-fem måneder til IKEA Symfonisk-højttaleren, der er lavet i samarbejde med Sonos, kommer i varehusene, så er der efterhånden ikke meget hemmeligt over produktet. Senest har IKEA udsendt en meddelelse om, at højttaleren har vundet den prestigefyldte Red Dot Award for sit produktdesign. 

I den anledning har IKEA udgivet to ret detaljerede billeder af højttaleren, hvor man blandt andet kan se, at den bærer både IKEAs og Sonos logoer på en lille stofmærkat.

Klik for større billede.
Højttaleren kan bruges som hylde. Klik for større billede.

Højttaleren er blevet udvalgt af en international jury blandt mere end 5.500 nominerede produkter. IKEA vandt ialt syv priser i år.

IKEA Symfonisk højttaleren har været længe undervejs, men vises officielt frem under møbelmessen Salone del Mobile i Milano mellem den 9. og den 14. april. Det forventes at højttaleren kommer i handelen senest til august.

I sidste uge blev den formodede pris på 799 kroner også afsløret, da den danske afdeling af IKEA uddelte værdikuponer på højttaleren som gave til sine medarbejdere i anledning af møbelkædens 50-års fødselsdag i Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.