×
Gadgets

Nyt Apple TV får App Store og touch fjernbetjening

Apple har, helt som forventet, lanceret en ny udgave af deres Apple TV. Denne gang har Apple TV fået sin helt egen App Store, hvilket betyder, at rigtigt mange udbydere nu vil kunne finde meget lettere vej til Apple TV platformen.

Den nye hardware ligner meget den gamle, men er helt ny indeni. Det nye Apple TV har fået en overhaling indeni med ny processor, mere hukommelse og bedre grafik. Men i vanlig Apple stil er det mere oplevelsen, der er i fokus.

Siri og touch fjernbetjening

Den nye udgave af Apple tv har en version af Siri indbygget, så det lille apparat kan forstå kommandoer – som eksempel ”gå til den nyeste episode af Game of Thrones” eller hvis man spørger ”hvad sagde hun?” vil Siri kunne gå 15 sekunder tilbage, så man kan høre, hvad der blev sagt – og så sætter Siri i øvrigt undertekster på ved samme lejlighed. Siri aktiveres på den nye tv fjernbetjening, der også har indbygget touch.

Kan revolutionere tv og spil-branchen

Apple TV har indtil for få år siden været Apples ”hobby”, men med den nye udgave kan Apple måske virkelig ryste tv-branchen, fordi stort set alle nu har mulighed for at lancere sine egne apps på platformen. Apple lancerer sammen med Apple TV også et nyt os kaldet tvOS, som de hævder er let at programmere til.

Samtidig vil både Microsoft og Sony pludselig få konkurrence fra Apple på et marked, de to tidligere har siddet ganske solidt på. Det nye Apple tv er ikke nær så kraftigt som en af de nyeste konsoller, men for rigtigt mange vil Apple TV udfylde deres behov for spil på den store skærm med Apple TV.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.