GadgetsTophistorie

Nyt stærkere Apple TV er undervejs

Hurtigere processor og mere ram er indholdet i rygterne om et nyt Apple TV, der skal forsøge at vinde indpas hos gamingpublikummet.

Nye rygter om et opdateret Apple TV er kommet fra Bloombergs Mark Gurman, som i årevis har haft fingeren på Apple-pulsen. Han mener at vide at en kommende version vil komme med betragteligt hurtigere processor og mere ram. Formålet skulle være at Apple meget gerne vil have deres TV-platform på landkortet når det kommer til gaming.

Sidste opdatering af Apple TV kom sidste år – vores anmeldelse kan læses her. Her var processoren A12 om bord, mens Gurman mener at vide, at den opdaterede version vil komme med Apple A14-chip. En chip som også er placeret i iPhone 12-serien. Ydermere skulle RAM-mængden blive øget med én, så den totale mængde ender på 4 gigabyte.

Det nye Apple TV, med kodeordet J255, er i udvikling med en A14-chip og en ekstra gigabyte RAM. Sammenlignet med A12-chippen inkluderet i 2021-versionen af Apple TV sidste år, kan det være brugbart i forhold til gaming-mulighederne, som kommer med tvOS 16.

Mark Gurman, Bloomberg

Eftersom at den nuværende hardware sagtens kan drive 4K-video i snart sagt ethvert tænkeligt format, så gættes der på at den øgede processorkraft skal bruges til at lokke med bedre gamingmuligheder. Apple har ad flere omgange forsøgt at få en bid af den kage. Herunder med deres Apple Arcade-platform, der dog ikke for alvor er slået igennem (på de store skærme). Men rygter har også gået på et opkøb af Electronic Arts som en genvej til succes på det marked.

Til efteråret udgives tvOS 16, som indeholder spilrelaterede nyheder. Herunder understøttelse af Nintendos JoyCon-controllere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.