GadgetsTophistorie

Nyt Sonos | Ikea-produkt lanceres på tirsdag

På tirsdag kommer det længe ventede nye Sonos | Ikea Symfonisk-produkt, der sandsynligvis er en billedramme med højttaler.

Sonos | Ikea har inviteret til event på tirsdag klokken 15.00, hvor de lover at vise en ny Symfonisk-højttaler frem. Det er en dag senere end rygterne havde varslet. Teksten på invitationen antyder ret kraftigt, at rygterne om en billedramme med indbygget trådløs højttaler er korrekt: “Det ligner musik. Det lyder som kunst”.

Ikea kom dog selv til at fjerne lidt af overraskelsesmomentet, da de ved et uheld lagde produktsiden for en “picture frame with WiFi speaker” ud på deres amerikanske hjemmeside, for små to uger siden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Produktsiden, der hurtigt blev fjernet igen, fortalte om en Symfonisk-billedramme med indbygget højttaler og med målene 56 x 40 x 5 centimeter. Den har udskiftelige fronter, hvilket tyder på, at den kunst billedrammen viser, er forudbestemt af Ikea og ikke egne billeder.

Produktsiden afslørede også, at højttaleren vil kunne fås i enten sort eller hvid og at den vil understøtte både Apple AirPlay 2 og Spotify Connect. Prisen var angivet til 199 dollars – lidt over 1.200 danske kroner – men den bliver sikkert dyrere herhjemme, da der skal lægges moms og afgifter til. Knapt 2.000 er nok ikke helt skudt ved siden af.

Sonos | Ikea
Invitationen til tirsdagens event.

Præcis lige som de to eksisterende Sonos | Ikea Symfonisk-produkter, bordlampen og reolhøjttaleren, vil billedrammen være skabt til at falde naturligt ind i hjemmet.

iNPUT deltager naturligvis i eventet på tirsdag og vil opdatere her på siden med nyheder, så snart det er muligt / tilladt. Hvis du vil være sikker på at få nyhederne, kan du følge os på Twitter eller give vores Facebook-side et Like, så nyhederne kommer direkte i dit feed.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.