GadgetsTophistorie

[OPDATERET] Her er Sonos | Ikea wifi-billedrammen

Den amerikanske Ikea-hjemmeside har lagt et nyt Sonos | Ikea Symfonisk produkt ud, som endnu ikke er officielt lanceret.

Det lader til, at rygterne om en Sonos | Ikea Symfonisk billedramme med indbygget wifi-højttaler er gode nok. I hvert fald er den anderledes højttaler nu dukket op på den amerikanske Ikea-hjemmeside, sammen med et par billeder. Det er sandsynligvis en fejl – og en ungarbejder står nok til et møgfald. Efter planerne skal produktet først afsløres den 14. juni.

“WiFi-højttaler og billedramme i én får lyden til at blande sig ind i hjemmet. Vælg mellem forskellige udskiftelige fronter, hæng SYMFONISK på væggen eller stil den på gulvet. Nyd derefter en fantastisk lyd – et samarbejde mellem IKEA og Sonos,” hedder det på hjemmesiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Højttaleren vil som udgangspunkt kunne fås i hvid eller sort – typisk Sonos-style. Herudover kan fronterne altså skiftes, så man kan skifte udtryk. Jeg får ud fra, at motivet er printet på fronten, så man kan skifte motiv efter smag. Det ser i hvert fald ikke ud til, at man kan bruge sine egne motiver, som i en skifteramme.

Prisen på højttaleren er angivet til 199 dollars. Det er ti dollars dyrere en Sonos | Ikea Symfonisk Bordlampen, der herhjemme koster 1.699 kroner. Det vil nok ikke være helt galt at gætte på at Symfonisk-rammen kommer til at koste mellem 1.899 og 2.000 kroner.

– Ved at arbejde sammen med designerne var vi i stand til at holde den tynde kant af billedrammen, mens vi skjulte en dybere akustisk lydstyrke bag den. Sammen med en waveguide giver dette os mulighed for at skabe stor rumfyldningslyd fra det, der ligner en tynd højttaler, fortæller Sara Morris, Senior Principal Product Manager hos Sonos på Ikeas hjemmeside.

Her står der også at wifi-billedrammen til kunne integreres med andre Sonos-højtalere og blive en del af et større lydsystem, præcis som de øvrige Symfonisk-højttalere.

Ifølge rygterne vil Ikea og Sonos officielt præsentere det nye Symfonisk-produkt den 14. juni. Her ventes det også, at den nuværende bordlampe (læs vores anmeldelse her) skiftes ud ti en version 2.0.

Artiklen fortsætter efter annoncen

OPDATERING:

Ikea har, helt som forventet, fjernet billedrammen fra sin hjemmeside. Vi nåede dog at tage et skærmbillede, så du kan se det her (klik for større):

Sonos | Ikea

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.