Gadgets

Oneplus lancerer OnePlus 6T med Screen Unlock

Som sædvanlig har OnePlus nappet det bedste fra konkurrenterne til deres nye flagskib OnePlus 6T.

Det er ikke nemt at holde noget hemmeligt i disse dage, de må OnePlus sande, for stort set alle “overraskelser” fra dagens lancering af flagskibet OnePlus 6T var sluppet ud på forhånd. Deriblandt stor 6,41 tommer AMOLED-skærm, indbygget fingeraftrykslæser i skærmen og en hurtig Snapdragon 845-processor fra øverste hylde. OnePlus har også droppet hovedtelefonstikket i 6T – der er kun USB-C tilslutning – men den overraskelse brændte OnePlus-bossen Pete Lau selv af i et interview allerede i midten af september.

Som det er tradition, så snupper OnePlus de mest interessante teknologier og features fra konkurrenternes flagskibe og kommer ikke med nyt selv. Til gengæld kan OnePlus sælge deres telefoner markant billigere end konkurrenterne. Således også denne gang, hvor 6T sælges fra 4.199 kroner – mindre end halvdelen af prisen på en af iPhone XS.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hurtig fingeraftrykslæser

Den største hardwarenyhed er, at OnePlus følger i Huaweis fodspor og udruster OnePlus 6T med indbygget fingertrykslæser direkte i skærmen. På 6’eren var fingeraftrykslæseren placeret på bagsiden. Ifølge OnePlus er deres indbyggede Screen Unlock rasende hurtig. Sofistikerede, selvlærende algoritmer gør det muligt for brugerne at åbne telefonen på kun 0,34 sekunder fortæller de.

Skærmen er en AMOLED-fætter på hele 6,4 tommer og den har, naturligvis, både (en ganske klejn, red.) notch og 19:5:9 ratio. Dermed er skærmen et lille nøk større end 6’erens 6,8 tommer. Skærmen er beskyttet af det nyeste Corning Gorilla Glass 6, der er integreret med resten af glasdesignet. Også bagsiden er af glas og ifølge OnePlus har de været gennem 40 forskellige produktionsprocesser for at fremstille 3D-glasset på bagsiden af OnePlus 6T.

Kendt fotograf bag kameraet

Kameraet i mobiltelefoner er i den grad et konkurrenceparameter, så her har OnePlus naturligvis lagt en del opmærksomhed. Selve hardwaren er den samme, men der er lavet både softwareoptimeringer og nye funktioner; blandt andet den såkaldte Nightscape, der skal forbedre kvaliteten på billeder der er taget i aften- eller dårlig belysning.

OnePlus har også, sammen med den irske fotograf og kunstner Kevin Abosch, udviklet funktionen Studio Lightning, der automatisk tilpasser lyset efter professionelle standarder, og som er finjusteret til optimal ansigtsgenkendelse. Også portræt- og HDR-funktionerne er forbedret, fortæller OnePlus. Google Lens er integreret som standard i telefonens brugergrænseflade.

På hylderne 6. november

OnePlus 6T fås i farverne Midnight Black og Mirror Black og kan tjekkes på butikshylderne den 6. november. Telefonen kan forudbestilles fra d. 29. oktober. iNPUT har fået udleveret et anmeldereksemplar, som vi går i gang med at rode med, med det samme. Forvent en anmeldelse af 6T’eren inden for et par dage. Priserne på OnePlus nye øjesten er som følger:

Artiklen fortsætter efter annoncen
  • 6GB RAM/128GB Mirror black 4.199 kroner
  • 8GB RAM/128GB Mirror black 4.499 kronerK
  • 8GB RAM/128GB Midnight black 4.499 kroner
  • 8GB RAM/256GB Midnight black 4.799 kroner

Her er en række billeder af telefonen …

    Back to top button