fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Se Windows 11 køre på en OnePlus 6T

Et udviklingsteam har fået Windows 11 til at køre på en OnePlus 6T. Se videoen her.

Siden Windows 11 blev præsenteret har der været meget snak om de nye krav til styresystemet. Specielt kravet om TPM har vakt stor frustration og forvirring blandt forbrugere. Har du problemer med Windows 11 og TPM, så læs vores guide her: Guide: Windows 11 og TPM-forvirring.
På trods af dette har det lykkedes et team af udviklere, at få Windows 11 installeret på en smartphone, nemlig OnePlus 6T.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Windows 11 fremkommer i to udgaver: en x64 udgave beregnet til Intel- og AMD-processorer, men også en ARM64-version til ARM-baserede chips.

Udviklerne har i dette tilfælde installeret ARM-udgaven, hvilket viste sig at tage noget tid. I sidste ende, endte telefonen dog med at starte op, hvor de fleste funktioner ser ud til at virke.

Ikke alt er perfekt da det viste sig, at Wi-Fi, Bluetooth og lyd igennem højttaleren ikke virker. Funktioner såsom berøringsskærm, USB og GPU (delvist) virker dog.

OnePlus 6T er udstyret med en Snapdragon 845-chip fra 2017, hvilket viste sig at være i stand til at køre en række PC-spil, herunder Far Cry, GTA IV, Need For Speed Most Wanted og Minecraft m.fl. Udviklerne har testet massevis af andre spil, se listen her.

Såfremt du har lyst til at læse mere om projektet, kan det gøres her: Renegade Project.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Se videoen herunder:


Læs også: OnePlus lover fire års sikkerhedsopdateringer til flagskibene

Back to top button