×
TeknologiTophistorie

OnePlus lover 5 års opdateringer på nye mobiler

Fremover vil OnePlus give garanti for op til 5 års opdateringer på udvalgte OnePlus-telefoner – sandsynligvis flagskibsmodellerne.

London, England: Fremover vil OnePlus give garanti for op til 5 års opdateringer på udvalgte OnePlus-telefoner. Der loves fire udgaver af OxygenOS og 5 års sikkerhedsopdateringer. Det er et år mere end der hidtil er blevet lovet. Dermed matcher kineserne Samsung, der har samme garanti på en række modeller.

Det fortalte OnePlus på et event i London tidligere på ugen, hvor de også fortalte om nyhederne i det kommende OxygenOS 13 styresystem.

Tiltaget sker, ifølge OnePlus, fordi tendensen er, at kunderne beholder deres telefoner i længere tid. I England skifter brugerne eksempelvis i gennemsnit telefon hvert 4,2 år. Herhjemme er levetiden på en mobiltelefon i gennemsnit på tre år.

”Denne nye opdateringspolitik vil give brugerne adgang til de nyeste sikkerheds- og funktionelle funktioner, der kræves for at drive en hurtig og jævn oplevelse gennem hele telefonens levetid,” sagde Gary Chen, der er chef for softwareprodukter hos OnePlus.

5 års opdateringer
Slide fra præsentationen.

OnePlus kom ikke ind på præcis hvilke modeller, der vil være omfattet af den nye opdateringspolitik. Men et godt gæt vil være flagskibsmodellerne, mens Nord-serien sandsynligvis ikke er omfattet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.