GadgetsTophistorie

OnePlus Nord – nye smartphones til lave priser

OnePlus bekæfter rygterne: OnePlus Nord er en ny serie af billige premium smartphones, der er inspireret af skandinavisk design.

Så er et officielt. OnePlus vil tilbage til rødderne og lave billige(re) smartphones med anstændige specs. I en pressemeddelelse døbes den nye serie af smartphones OnePlus Nord – og den er inspireret af skandinavisk design.

OnePlus holder dog kortene tæt ind til kroppen; der er hverken officielle billeder af telefonerne eller specifikationer på dem endnu.

Derimod fortæller kineserne, at den nye produktlinje har været et ønske fra OnePlus’ voksende community, der har efterspurgt en endnu mere prisvenlig smartphone, der samtidig holder det “høje tekniske, æstetiske og brugervenlige niveau, som man kender fra OnePlus andre anmelderroste flagskibe”.

– Lanceringen af OnePlus Nord-produktlinjen markerer begyndelsen på et spændende nyt kapitel. ‘Never Settle’ -ånden er centreret omkring at dele den bedste teknologi og de bedste produkter med verden, men den handler også om at udfordre os selv og gå ud over vores komfortzone, siger Pete Lau i en pressemeddelelse. 

OnePlus Nord
Pressemeddelelsen indholdt kun ovenstående grafik.

– Vi er enormt stolte af vores flagskibsprodukter og vil fortsætte med at skabe flere teknologiledende flagskibe til vores brugere. Nu er vi glade for at dele OnePlus-oplevelsen med endnu flere brugere over hele verden gennem denne nye produktlinje, siger han videre.

Den første OnePlus Nord telefon vil udelukkende blive lanceret i Europa og Indien. Ifølge rygterne vil den blive afsløret den 10. juli. Ifølge samme kilde vil telefonen være udrustet med Snapdragon 765G-chipset og en 6,55 tommer stor AMOLED-skærm med en opdateringsfrekvens på 90 Hz – altså den samme som OnePlus 8’eren. Den har 6 gigabyte RAM og 128 gigabyte intern lagerplads.

OnePlus Nord vil angiveligt have tre kameraer, nemlig et 48 megapixel hovedkamera, en 16 megapixel vidvinkel og et 2 megapixel makrokamera. Prisen forventes at blive i omegnen af tre tusinde kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.