×
GadgetsTophistorie

Kun et eksemplar produceres: Mød OnePlus Nord LE

OnePlus har præsenteret Nord LE, men lidt usædvanligt, bliver der kun produceret et eksemplar, af denne model.

OnePlus har præsenteret Nord LE, men lidt usædvanligt, bliver der kun produceret et eksemplar, af denne model.

Du har dog chancen for at vinde denne unikke model, der skiller sig ud med et en bestemt farve. Nord LE har en unik gradient der skifter fra grøn til orange. Desuden er finishen “smooth to touch” modsat en glossy finish på de andre Nord-modeller. Internt i OnePlus refererede de til farven med navnet “Spirit Garden’”.

Navnet “LE” står for “Literally Only One Edition.” OnePlus nævner, at der kun vil blive produceret et eksemplar i hele verden, nogensinde. Sammenlignet med en “standard” OnePlus Nord, adskiller Nord LE sig med farven og finishen – resten af specifikationerne er ens.

Derfor får du samme den samme 6,44″ -skærm i FHD+ med en 90Hz opdateringshastighed, Snapdragon 765G-processor, et 4115 mAh batteri samt et quad-kamera. Warp Charge 30T er selvfølgelig også bibeholdt.

Hvis du kunne tænke dig at vinde den unikke OnePlus Nord LE, skal du gøre følgende:
– Følg @oneplus.nord på Instagram
– Tag et billede af din nuværende smartphone, og læg det på op dit Instagram-feed – din billedtekst skal fortælle, hvorfor du vil opgradere til OnePlus Nord. Husk at tagge billedet med #SwitchToNord i din billedtekst


Læs også: Sony indgår eksklusiv aftale med Netflix

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.