GadgetsTophistorie

OnePlus bekræfter Nord 2 ved et uheld

OnePlus bekræfter Nord 2 ved et uheld. Vi ser derfor snart ud til at nærme os lanceringen, af efterfølgeren til OnePlus Nord.

I går den 25. maj, tilbød OnePlus, Stadia Premiere Edition med hver solgte OnePlus-telefon. På samme tidspunkt afslørede OnePlus også noget, som nok ikke helt var meningen.

OnePlus Nord 2 var nemlig angivet som som en af de kvalificerede telefoner til dette tilbud. OnePlus 9-serien, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T og den originale Nord var også kvalificeret. OnePlus har sidenhen fjernet Nord 2 fra listen, men flere var dog hurtige til at tage et skærmbillede. Se billedet herunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen
KIlde: OnePlus.com (dog fjernet nu)

Dette må uden tvivl være et tegn på, at Nord 2 er lige på trapperne. Telefonen forventes at blive lanceret i 2. kvartal i år, men præcis hvornår, er endnu uvist.

Rygterne peger desuden på, at Nord 2 vil blive udstyret med en flagskibs-processor fra MediaTek, nemlig Dimensity 1200. Såfremt dette bliver en realitet, kan vi forvente at Nord 2 bliver markant kraftigere end Nord, der har Qualcomm Snapdragon 765G-chippen.

Designet er endnu ukendt, men der er dog tidligere blevet lækket billeder af efterfølgeren til OnePlus Nord N10. Dette giver os måske en idé om, hvordan Nord 2 kommer til at se ud.


Læs også: Rapport: Huawei vil fokusere på software for at overleve

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button