×
GadgetsTophistorie

OnePlus bekræfter Nord 2 ved et uheld

OnePlus bekræfter Nord 2 ved et uheld. Vi ser derfor snart ud til at nærme os lanceringen, af efterfølgeren til OnePlus Nord.

I går den 25. maj, tilbød OnePlus, Stadia Premiere Edition med hver solgte OnePlus-telefon. På samme tidspunkt afslørede OnePlus også noget, som nok ikke helt var meningen.

OnePlus Nord 2 var nemlig angivet som som en af de kvalificerede telefoner til dette tilbud. OnePlus 9-serien, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T og den originale Nord var også kvalificeret. OnePlus har sidenhen fjernet Nord 2 fra listen, men flere var dog hurtige til at tage et skærmbillede. Se billedet herunder.

KIlde: OnePlus.com (dog fjernet nu)

Dette må uden tvivl være et tegn på, at Nord 2 er lige på trapperne. Telefonen forventes at blive lanceret i 2. kvartal i år, men præcis hvornår, er endnu uvist.

Rygterne peger desuden på, at Nord 2 vil blive udstyret med en flagskibs-processor fra MediaTek, nemlig Dimensity 1200. Såfremt dette bliver en realitet, kan vi forvente at Nord 2 bliver markant kraftigere end Nord, der har Qualcomm Snapdragon 765G-chippen.

Designet er endnu ukendt, men der er dog tidligere blevet lækket billeder af efterfølgeren til OnePlus Nord N10. Dette giver os måske en idé om, hvordan Nord 2 kommer til at se ud.


Læs også: Rapport: Huawei vil fokusere på software for at overleve

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.