×
GadgetsTophistorie

OnePlus Open bliver en pebret sag

Nyt læk giver en indikation på prisen på OnePlus Open. Hvis du havde håbet på en lav pris, bliver du skuffet ...

Normalt er OnePlus kendt for at levere forholdsvis billige telefoner med god hardware. Den tradition har de tænkt sig at bryde, når det nye foldbare flagskib OnePlus Open sendes på gaden. I hvert fald hvis man skal tro tyske WinFuture, der har fået nys om prisen.

De hævder, at telefonen lanceres den 19. oktober, altså om præcis en uge. Prisen i USA bliver på 1.700 dollars, hvilket direkte omsat til kroner – uden moms og afgifter – bliver knapt 12.000 kroner. Inklusive moms bliver den danske pris altså på knapt 15.000 kroner.

Tidligere har gætterierne gået på en pris på under 10.000 kroner. Da konkurrenten Samsung Galaxy Z Fold5 kom på markedet, var det til en pris på 14.799 kroner.

OnePlus Open
OnePlus Open (kilde: WinFuture).

Ifølge WinFuture vil OnePlus Open være bestykket med en Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chip. Den ydre skærm vil være på 6,31 tommer, mens den udfoldede skærm vil være på 7,8 tommer. Begge skærme vil være OLED 120Hz.

Mobilen får muligvis også to 48 megapixel kameraer, hvoraf den ene er en ultravidvinkel, og et 64 megapixel telefoto-kamera. Dertil et 32 megapixel selfiekamera samt et 20 megapixel kamera på indersiden.

Der går også rygter om, at den er udstyret med et 4.800 mAh stort batteri, der vil kunne lynoplades med op til 67 watt.

Sammen med Motorola er Samsung i skrivende stund de eneste mobilproducenter, der har lanceret foldbare telefoner herhjemme. Google har også en, men den er ikke officielt på markedet herhjemme.

Læs mere: Samsung Galaxy Z Flip5 anmeldelse.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.