×
GadgetsTophistorie

Ny topmodel – her er OnePlus Open

OnePlus-bossen Pete Lau har vist de første billeder af det nye foldbare flagskib OnePlus Open frem.

Den har endnu ikke fået officiel lanceringsdato, men nu har Pete Lau alligevel vist den frem. OnePlus Open er det næste flagskib fra kineserne og det er, som navnet antyder, en foldbar mobil. Den blev vist frem under et interview med Youtuberen Unbox Therapy.

Det vil sige, den blev næsten vist frem. Lau havde nemlig forsynet telefonen med en lille sort papæske, der dækkede over bagsidekameraerne. Lidt spænding skal der jo være tilbage, når den skal præsenteres officielt.

Det lader i øvrigt til, at telefonen lanceres i samarbejde med Oppo. De to firmaer har samme ejer, nemlig den kinesiske elektronikgigant BBK Electronics, og har indledt et meget tæt samarbejde. Ifølge rygterne kommer telefonen til at hedde OnePlus Open på nogle markeder, mens den vil få navnet Oppo Find N3 i andre territorier.

Se telefonen og interviewet med Pete Lau hos Unbox Therapy.

Under interviewet fortæller Pete Lau om tankerne bag det nye flagskib. Eksempelvis lukker telefonen så tæt, at den kan bæres af et stykke papir, der er sat i klemme mellem de to sider. I det hele taget har de arbejdet meget med hængslet, der nærmest betegnes som en feature i sig selv.

Op til 1 terabyte lagerplads

Med hensyn til maskinrummet, så nævnes der ingen detaljer. Men rygterne siger, at Open har en 6,31 tommer skærm på ydersiden, mens der åbenbares en 7,82 tommer skærm (2.268 x 2.440 pixel), når telefonen foldes ud.

OnePlus Open får sandsynligvis regnekraft fra Qualcomm Snapdragon 8 gen 2, som er det p.t. hurtigste chipset fra producenten. Den skulle kunne købes med op til 1TB lagerplads og 24GB hukommelse.

Prisen er også hemmelig. Men der gættes på, at prisen herhjemme bliver i lejet omkring de 8.000 kroner.

Herunder et par billeder mere af telefonen ….

OnePlus Open
OnePlus Open (foto: Unbox Therapy).
Her ses det specielle hængsel, som Lau kalder en feature.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.