fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Opdatering anklages for at gøre AirPods Pro ringere

Både brugere og en ny test hævder, at den seneste opdatering gør støjreduceringen på AirPods Pro ringere – men generelt gør lyden bedre.

Opdateringer skal normalt gøre produkter bedre, men et stigende antal brugere klager over, at den seneste opdatering af Apples AirPods Pro gør hovedtelefonernes aktive støjdæmpning markant ringere. Brugere har raset på blandt andet Reddit, hvilket har fået websitet RTINGS.com til at teste hovedtelefonerne igen – efter den nye opdatering.

Og ifølge testens målinger er der både godt nyt og dårligt nyt. Den generelle lydkvalitet skulle være blevet bedre, mens den aktive støjdæmpning har et “temmelig markant fald i isolationsydelsen”.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En af de positive aspekter af opdateringen er, ifølge RTINGS, konsistensen af hovedtelefonernes reponsfrekvens. Den varierer på grund af tilpasningen til hovedet, men efter opdateringen er sitets vurdering steget fra “bare okay” til “betydeligt bedre”.

Også bas-akkuratessen får et nok til det bedre med opdateringen, vurderes det.

Den mest omdiskuterede ændring er dog til det værre:

“Efter opdatering til firmware 2C54 testede vi hovedtelefonerne og vores resultater viser et ret betydeligt fald i isolationsydelsen, primært i basområdet. Dette betyder, at den aktive støjdæmpning ikke vil gøre et lige så godt arbejde med at blokere for den lave motorrumlen fra fly eller busser, som de gjorde inden opdateringen,” skriver RTINGS.

Apple har ikke officielt anerkendt problemet, men har dog trukket opdateringen tilbage, så det forhindres at flere brugere fortager opdateringen. Opdateringen blev frigivet den 16. december og fjernet efter at brugerne begyndte at melde tilbage.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Man kan se, hvilken firmware-údgave hovedtelefonerne har, ved at gå til Indstillinger –> Generelt –> Om og finde Airpods Pro på listen (de skal være tilsluttet til telefonen).

Hele testen fra RTINGS.com kan læses her – og du kan læse vores anmeldelse af hovedtelefoner her.

Back to top button