Gadgets

Oppo gemmer selfiekameraet under skærmen

Oppo har offentliggjort en video der viser en fungerende telefonmodel, hvor selfiekameraet er gemt væk bag glasskærmen.

Der er gået sport i at slippe af med notchen, ved at implementere selfiekameraet på andre kreative måder som eksempelvis popop-moduler og  flip-op-kameraer. Nu meddeleler kinesiske Oppo, via et tweet, at de arbejder på et kamera, der simpelthen er gemt bag skærmen. Firmaet har lagt nedenstående video ud på Twitter. Den viser et kamera, der ligger usynligt bag glasset, top ved toppen.

Når ret skal være ret, er Oppo ikke det første firma, der har fået den ide. Et patent, som ligeledes kinesiske Xiaomi indsendte sidste år afslører, at de arbejder på en lignende løsning.

Tidligere på året bekræftede også Samsung, at de arbejder på en løsning, der skal gøre kameraet usynligt. En af fordelene, ved at placere kameraet under skærmen, er at det eliminerer behovet for skrøbelige mekaniske dele og gør telefonen mere resistent for støv og snavs.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.