×
Gadgets

Samsung lancerer A80 – og en hel stribe budgetvenlige telefoner

Samsungs nye mellemklassemodel, A80, ligner mere en topmodel - og du slipper for "notchen"

MILANO: Samsung har her til eftermiddag løftet sløret for deres nye A-Serie, med A80 som den absolutte topmodel. A80 skiller sig markant ud fra de andre topmodeller fra etablerede brands fordi dens selfiekamera i virkeligheden er det samme på begge sider af telefonen. Når kameraet skal bruges, glider toppen af telefonen simpelthen op. Fordelen ved det er, at A80 har en “ægte” fuld skærm – uden hverken huller eller andre former for udskæringer til kameraet.

En topmodel med mellemklassenavn

Den nye A80 er ikke bare udrustet med et specielt kamerasystem. Den har 8GB hukommelse og kommer standard med 128GB hukommelse. Derudover har den en ottekernet processor og skærmen er Super AMOLED. Med andre ord er det svært at se forskel på, hvad der skulle gøre den nye telefon til en mellemklassetelefon. I stedet er det nærmere en topmodel der dog starter ved en pris, hvor mange flere kan være med: 5.199 kr.

Følgende er specs på den nye A80:

Samsung Galaxy A80
Display6.7-inc FHD+ (1080×2400) Super AMOLED
Ny Infinity DisplayFuld skærm uden udskæringer eller “notch”
Størrelse165.2 x 76.5 x 9.3 mm
ProcessorOcta Core (2.2GHz Dual + 1.7GHz Hexa)
Front KameraRoterbar Kamera: 48MP(F2.0)+8MP
Ultra Wide: 8MP, F2.2 (123°) , ToF
Hukommelse8 GB RAM 128 GB intern lagring
Batteri3,700 mAh
AndetOn-Screen fingeraftrykslæser
25W Super-hurtigopladning

Og så var der de andre

Udover A80 består serien af en hel række andre A-Serie telefoner. Især er A70 interessant for folk, der gerne vil have lidt ekstra batterilevetid – den kommer nemlig med hele 4500mAh batteri.

Derudover var der også en ny A40 – udover A50 og A30 som blev lanceret tilbage i februar.


Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.