×
Gadgets

MacOS High Sierra er klar til download

Hvis du ejer en Mac kan du nu hente det nyeste og fineste styresystem til den: MacOS High Sierra er netop frigivet til download fra Apple.

En moderat opdatering

Du vil reelt ikke opleve den helt store forskel på den forrige udgave, MacOS High Sierra, og denne, for OSX High Sierra får flest opdateringer under overfladen. Men det er absolut heller ikke helt skidt.

Ny Safari er hurtigere end nogensinde

Apple hævder selv, at den nye udgave af Safari er blevet meget, meget hurtigere – helt op til 80% hurtigere, hvis man skal tro Apple selv, og de plejer faktisk at være ret konservative i deres estimater.

Ny grafikmotor under hjelmen

Apples nye Metal 2 grafikmotor burde også give ydelsesforbedringer. Derudover bliver det nu muligt at koble eksterne grafikkort på en MacBook, så du får samme kræfter som hvis du sad med en bærbar – noget især professionelle der arbejder med grafik og video vil sætte pris på.

Kan hentes nu

Umiddelbart dukker MacOS High Sierra ikke op som en opdatering (I hvert fald ikke hos os), men det er muligt at søge på den i App Store og downloade den på den måde. Husk at lave en backup inden du opdaterer – bare for en sikkerheds skyld.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.