×
GadgetsTophistorie

Overvejer billigt Apple Watch i plastik

Bloomberg hævder, at Apple overvejer et billigt Apple Watch med en urkasse af plastik i stedet for aluminium.

Når den næste Apple Watch SE lanceres, er aluminiums-urkassen muligvis skiftet ud med en af plastik. Ifølge Bloombergs Mark Gurman arbejder Apple nemlig på et billigt Apple Watch, der skal konkurrere mod rivalernes billigste modeller. Og her er plastik åbenbart vejen frem.

Den nuværende udgave af Apple Watch SE kom på hylderne i 2022, så en opdatering er nært forestående. Måske allerede til efteråret, når årets aftapning af iPhone-modeller præsenteres.

I skrivende stund koster Apples billigste SE-model fra 2.199 kroner, mens rivalen Samsung sælger Galaxy Watch FE for 600 kroner mindre. Samtidig har ankomsten af den seneste udgave Wear OS “opgraderet” rivaliserende ures evner, ligesom udbudet er blevet større.

Eksempelvis har premium-uret OnePlus Watch 2, der koster bare 200 kroner mere end SE, en batterilevetid på op til 100 timer. Væsentligt over det halvandet døgn, man typisk kan klemme ud af et Apple Watch.

Apple Watch Series 10

Gurman bringer også nye rygter til torv om det “almindelige” Apple Watch, der går under navnet ‘Series x’. Ifølge hans nyhedsbrev vil det få større skærm, der er på samme størelse som den på Apple Watch Ultra. Men det skulle ike gå ud over tykkelsen – tværtimod vil den nye model blive tyndere end den nuværende Series 9.

Læs også: Apple Watch Series 9 anmeldelse – Meget lidt nyt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.