Fremtidens HjemTophistorie

Philips Hue bliver snart dyrere

Hvis du skal købe Philips Hue-produkter, så kan du med fordel skynde dig. Fra den 1. februar stiger priserne på en lang række produkter.

Prisstigninger er efterhånden hverdagskost. Nu når de også til Philips Hue, som i følge mediet HueBlog, hæver priserne ganske markant fra den 1. februar.

Produkterne fra Philips er populære. Da de (endelig) lancerede en dedikeret juletræskæde, blev den flået ned af hylderne. Vi var på iNPUT da også ganske begejstrede for produktet i vores test – julebelysningen går dog fri for prisændringer i denne omgang. Og selvom Philips Hue alle dage har været prissat i den dyrere ende, så er de kommende prisændringer alligevel ganske markante.

Den største procentmæssige stigning er Philips Hue udendørssensoren, som bliver 17 procent dyrere fra den 1. februar. Det vil ændre prisen fra cirka 300 kroner til omtrent 350 kroner.

Nedenfor er listen med prisændringer, som HueBlot er kommet i besiddelse af. Tallene er for Europa og variationerne i stigninger antages at skyldes regionale forskelle mellem landene.

Hue Amarant: 11 procent
Hue Amaze: 7 procent
Hue Appear: 6 procent
Hue Aurelle: 8-12 procent
Hue Being: 9-10 procent
Hue Calla: 7-12 procent
Hue Cher: 7-8 procent
Hue Daylo: 7 procent
Hue Discover: 10 procent
Hue Econic: 10-11 procent
Hue Enrave: 8-13 procent
Hue Ensis: 8 procent
Hue Fair: 7-8 procent
Hue Flourish: 7-10 procent
Hue Impress: 6-11 procent
Hue Inara: 9 procent
Hue Infuse: 9-10 procent
Hue Liane: 10 procent
Hue Lily (XL): 6-9 procent
Hue Lucca: 7-10 procent
Hue Nyro: 7-11 procent
Hue Outdoor Lightstrip: 7-8 procent
Hue Outdoor Power Supply (100 watt): 11 procent
Hue Outdoor Sensor: 17 procent
Hue Resonate: 6 procent
Hue Sana: 10 procent
Hue Still: 10 procent
Hue Surimu: 9 procent
Hue Tuar: 8-10 procent
Hue Turaco: 7-10 procent
Hue Welcome: 6 procent
Hue Wellner: 8 procent
Hue Wellness: 8 procent

Priserne vil blive justeret på Philips egen webshop pr. 1. februar. Butikker og forhandlere vil formentlig se en justering derefter.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.