×
Fremtidens HjemTophistorie

Philips Hue dropper Lightguide-pærer

Signify lukker ned for produktion af to af de tre Philips Hue Lightguide-pærer, på grund af udfordringer med kvaliteten.

Signify har valgt at lukke ned for produktionen af den runde og den trekantede Philips Hue Lightguide-pære. Tilbage er kun den ellipseformede. Årsagen er problemer med kvaliteten, fortæller selskabet.

Lightguide-pærerne skulle have været på hylderne før jul, men Signify valgte at udsætte lanceringen. Nu ved vi hvorfor. Pærerne har et indvendigt rør, der kan lyse i enhver farve, og en reflekterende blank finish. Ligesom filament-pærer fungerer de bedst, når de bruges uden lampeskærm. 

Signify bekræfter overfor sitet hueblog.de, at de har haft problemer med den globeformede og den trekantede Lightgiude-pære. Den ellipseformede vil dog overleve massakren og fortsat være til salg. Til hueblog.de siger Signify:

“For Signify har kvaliteten af Philips Hue-produkterne altid været vores topprioritet, og vi er meget glade for at kunne tilbyde en innovativ pære med den nye elipse-formede Philips Hue Lightguide-pære. Fordi de tidligere annoncerede Philips Hue Lightguide-pærer i Globe- og Triangular-formerne ikke har været i stand til at leve op til dette krav indtil videre, har vi besluttet at indstille produktionen af disse former indtil videre.”

Lightguide Elipse har en lysstyrke på 500 lumen. Den kan vise både hvidt og farvet lys og kan købes for 749 kroner, eksempelvis på philipshue.com.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.