×
Fremtidens HjemTophistorie

Her er de nye Philips Hue Lightguide pærer

Priser og butiksdatoer på den seneste kollektion fra Philips Hue, inklusive de nye Lightguide pærer.

Nyheden var allerede ude, men onsdag præsenterede Signify officielt sin nye serie af Philips Hue Lightguide-produkter. Med i sækken var også en ny Gradient Lightsstrip, specielt designet til pc-skærme. Philips Hue er derudover gået sammen med nye partnere, i håbet om at gøre spil og musik til en endnu mere fordybende oplevelse.

Sidst har Hue app’en fået en ny Mimic-funktion, der får det til at se ud som om, nogen altid er hjemme.

Helt som rygterne hævede er der tre forskellige Philips Hue Lightguide-pærer, nemlig en stor globe, ellipse og trekant. Lightguide-pærerne har et indvendigt rør, der kan lyse i enhver farve, og en reflekterende blank finish.

Philips Hue Lightguide
Lightguide-pærerne i den nye Pendant Cord.

Ligesom filament-pærer fungerer de bedst, når de bruges uden lampeskærm. Derfor har Signify sørget for en ny specialdesignet ledning beklædt med stof, som sælges separat og findes i sort eller hvid. Den hedder Pendant Cord, koster 379 kroner og kommer i butikkerne i løbet af fjerde kvartal. Ligesom selve pærerne gør det. Priserne for pærerne er på mellem 639 og 749 kroner.

Lys til underholdningen

Den nye Philips Hue Play Gradient Lightstrip skal give lysoplevelser til computerspil. Lightstrippen har gradient lys og kan dermed vise flere farver lys på samme tid. Hver farve flyder naturligt ind i den næste, fortæller Signify. Lyset reagerer på handlingen på skærmen og blinker, lyser op og dæmper, for at give en federe spiloplevelse.

Lightstrippen fastgøres bag på skærmen med de medfølgende beslag. Den kan både monteres på lige og buede skærme og kommer i tre forskellige størrelser – en 24/27-tommer og en 32/34-tommer version til setups med én skærm, samt en længere lightstrip designet til et setup bestående af tre 24/27-tommer skærme.

Philips Hue Play Gradient Lightstrip til pc’ere.

Alle tre udgaver kommer i handelen allerede den 13. september og priserne er som følger:

  • 24/27-tommer: 1.129 kr.
  • 32/34-tommer: 1.279 kr.
  • 3 screen 24/27-tommer: 1.949 kr.

De fås også som såkaldt Starter Kit, hvor Philips Hue bridge er med i æsken. De sælges for:

  • 24/27-tommer: 1.499 kr.
  • 32/34-tommer: 1.649 kr.
  • 3 skærme 24/27-tommer: 2.249 kr.

Apps smelter sammen

For at gøre det mere enkelt at lave opsætninger af undeholdningsområder i hjemmet, bliver den nuværende Sync Box-app slået sammen med Hue-app’en. Det kommer til at ske i fjerde kvartal, loves det. Dermed vil man kunne indstille al Philips Hue-belysningen, uanset om du spiller eller ser fjernsyn, det samme sted.

Og der er flere nyheder i app’en. I starten af september får ejere af Samsung Galaxy-telefoner mulighed for synkronisering af lys med musik.

Den nye Philips Hue Mimic funktion i Hue-appen får det til at se ud som om, nogen altid er hjemme. Mimic funktionen beskytter dit hjem med lys og hjælper med at give dig ro i sindet, når du er væk. Automatiseringen tænder og slukker dine lys automatisk på tidspunkter, hvor du normalt bruger dem, og i de rum, du vælger. Du kan vælge, hvilke lys du vil automatisere og om lysene skal tænde eller slukke kontinuerligt i dagtimerne eller kun, når det er mørkt udenfor. Funktionen kommer i begyndelsen af september 2022.

Læs mere om de nye Philips Hue-produkter og funktioner hos Philips Hue.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.