×
Fremtidens HjemTophistorie

Nye Philips Hue-designerlækkerier på vej

Philips Hue Lightguide er en helt nye serie af intelligente pærer fra Signify og de absolut dyreste på hylderne.

Det er ikke mere end et par måneder siden at Signify fremviste Philips Hue sommerkollektionen. Men der er mere på vej, nemlig en helt ny serie af pærer, der går under navnet Philips Hue Lightguide. De har et helt nyt design, er totalt gennemsigtige og kan indstilles til at lyse i forskellige farver. Og så er de i øvrigt pænt dyre, hvis man skal tro et læk på Amazon.

Som det ses på billederne består Lightguide-serien en slags filament-pærer, der skal bruges uden lampeskærm. Men i modsætning til de eksisterende filament-pærer, er designet markant anderledes. De er ikke udrustet med en “glødetråd” men derimod en spøjs tube.

Pærernes maksimale lysstyrke er angivet til 500 lumen ved 2.700 Kelvin. Det svarer, ifølge æsken, til en 60 watt glødepære.

Philips Hue Lightguide
De første pærer i den nye Philips Hue Lightguide serie.

Ifølge det normalt meget velinformede tyske site hueblog.de, kommer der i første omgang tre pærer i Lightguide-serien. Men yderligere to støder til senere – måske billigere White-udgaver?

Prisen er nemlig ikke at spøge med. Ifølge Amazon-lækket starter priserne ved 75 euro, altså 559 kroner. Det vil gøre Philips Hue Lightguide-pærerne til de absolut dyreste pærer med E27-sokkel i Hue-sortimentet.

Signify skriver på Amazon om Lightguide-pærerne:

“Philips Hue Lightguide LED-pærer udsender et klart, strålende farvet lys, som du kan dæmpe til det perfekte niveau i millioner af nuancer af farve og hvid for at skabe den rigtige stemning i ethvert rum i dit hjem. Lightguide LED-pærer har et markant indvendigt rør og en reflekterende, blank finish, der giver dem et særligt lys.”

Philips Hue Lightguide
Lightguide-pærerne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.