×
Fremtidens HjemTophistorie

Philips Hue-lampe skal hjælpe med søvnen

Philips Hue Twilight skal hjælpe dig til bedre søvn og er blot en af mange Hue-sommernyheder fra Signify.

Signify har netop annonceret en række Philips Hue sommernyheder, der tæller ny lampe, en ny lightstrip, fire nye Lightguide-lyskilder, loftslamper og meget mere.

Philips Hue Twilight 

Sengebordslampe der er designet til at understøtte din døgnrytme. Den skal hjælpe dig med at opretholde en regelmæssig søvnrutine, falde fredeligt i søvn og vågne op og føle dig mere frisk. Med to individuelt kontrollerbare lyskilder – et primærlys og et baglys – efterligner Philips Hue Twilight den brede palet af farver fra himlens morgen- og aftenlys.

Philips Hue Twilight

Det kompakte design passer til et natbord og har to knapper til at styre lyset i tillæg til Philips Hue-appen. Som standard bladrer én knap gennem seks nye lysscener, såsom ‘Arise’ eller ‘Sleepy’. Den anden udløser den nye Sunset Go to sleep-automatisering, der simulerer en solnedgang med en rig blanding af røde toner.

Indstil desuden en wake-up automatisering, som gradvist lyser op, så du blidt vågner til morgensolens farver. Ultra-lav dæmpning muliggør jævne overgange så du får en behagelig opvågning og det perfekte natlys. Philips Hue Twilight dæmper til en brancheførende lysstyrke på 0,5 procent.

Lampen fås i sort eller hvid og er sat til salg i dag for 2.099 kroner.

Philips Hue Solo-lightstrip

Form og bøj lyset efter dine behov. Den er nem at bruge og giver mulighed for at tilføje lys på selv svært tilgængelige steder. Med varianter på 3, 5 og 10 meter, der kan afkortes, passer den perfekt i skabe, langs lofter eller vægge, og langs trapper og gulve. Med 1.700 lumen lyser lightstrippen dit hjem op med farver og rent hvidt lys (takket være RGBWW LED’er). Den nye solo–lightstrip fås i dag for 529 kroner (3 meter), 679 kroner (5 meter) eller 1.199 kroner (10 meter).

solo-lightstrip

Philips Hue Lightguide

Efter lanceringen af ​​den populære Ellipse-form, kommer fire nye Lightguide-pærer. Man kan nu vælge mellem fem håndblæste pærer i glas: Small Globe, Large Globe, Triangle, Edison og Ellipse. Pærerne kan lyse i millioner af nuancer af hvidt og farvet lys, og de kan styres med Philips Hue-app’en. Priserne er som følger:

 • Philips Hue Lightguide Triangle (749 kroner).  
 • Philips Hue Lightguide Large Globe (749 kroner).  
 • Philips Hue Lightguide Small Globe (599 kroner).
 • Philips Hue Lightguide Edison (599 kroner).
Philips Hue Lightguide
Nu er der fem Philips Hue Lightguide-lyskilder at vælge mellem.

3D-printede baser

Lightguide-pærerne kan kombineres med de nye Philips Hue 3D-printede baser, så pærerne bliver til en bordlampe, der skal passe perfekt til et side- eller sofabord.  Basen, som er 3D-printet ved hjælp af bio-cirkulære materialer, fås i farverne salvie, sand og blank sort. Baserne koster 449 kroner og kan bestilles fra philips-hue.com.

Philips Hue Twilight

Og alt det andet …

Ud over de nævnte produkter, indeholder sommeropdateringen også en stribe andre produkter. Der er to nye loftslamper i form af Datura og Tento. Begge kan vise nuancer af hvidt og farvet lys, men førstnævnte kommer med to individuelt kontrollerbare lyskilder i hvidt og farvet lys, der giver et kraftigt funktionelt lys, og en blød loftsglød med et enkelt tryk og justérbare farveeffekter.

Philips Hue Datura

 • ⌀384mm, White and Color Ambiance: 2.249 kr.
 • ⌀574mm, White and Color Ambiance: 2.999 kr.

Philips Hue Tento (fra sommeren 2024):

 • ⌀291mm, White: 529 kr.
 • ⌀291mm, White Ambiance: 679 kr.
 • ⌀291mm, White and Color Ambiance: 829 kr.
 • ⌀421mm, White Ambiance: 899 kr. 
 • ⌀421mm, White and Color Ambiance: 1.129 kr.
 • ⌀542mm, White Ambiance: 1.199 kr.
 • ⌀542mm, White and Color Ambiance: 1.499 kr.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.