Fremtidens HjemTophistorie

Philips Hue skruer markant op for lysstyrken

Pålidelige rygter hævder, at Philips Hue farvepærer får lysstyrke på helt op til 1.600 lumen, hvilket svarer til en 100 watt glødepære.

Lad der blive lys. Det yderst pålidelige website hueblog.de hævder, at Signify inden for de næste måneder vil lancere nye Philips Hue-pærer med væsentlig stærkere lysstyrke. En farvet modelserie med en lysstyrke på helt op til 1.600 lumen er på tapetet hævdes det. Det svarer til en 100 watt glødepære og er markant mere end dagens mest potente farvede pærer, der makser ud ved 806 lumen. Hidtil har kun kunnet få en hvid pære med så høj lumen.

Samtidig opdateres den nuværende serie af pærer, så lysstyrken øges fra de 806 lumen til 1.100 lumen, hævdes det også. Der er, hvis rygterne holder, virkelig lagt i kakkelovnen til mere lys, når de nye produkter præsenteres i slutningen af august eller starten af september.

Mens de nuværende pærer beholder samme størrelse, vil den nye farvede 1.600 lumen-serie være fysisk større. Helt præcis vil de være 2 centimeter højere. Det skyldes blandt andet, at de er forsynet med passiv køling, så temperaturen kan holdes nede. Serien vil bestå af både Hue White, White Ambience og Color Ambiance.

Filament-serien vil angiveligt også få en kølhaling. Serien består af tre størrelser med E27-fatning (normal, Edison og Globe) og de vil alle få tilføjet mulighed for White Ambiense. Maksimal lumen er 550. Samtidig introduceres der en ny filament-kærtepære med E14-fatning – og det bliver altså den mindste i filament-serien.

Den nye E14-filament kærtepære.

Hueblog.de mener desuden at vide, at Signify arbejder på “tophemmelige” nye produkter med indbygget gradient-teknologi, der hidtil kun er blevet brugt i Gradient Lightstrip og gør det muligt at vise flere forskellige farver på samme tid.

Signify plejer at præsentere efterårskollektionen i forbindelse med IFA-messen i Berlin, der normalt afholdes i starten af august. Men den er annuleret i år på grund af coronaen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.