Fremtidens Hjem

Philips retter grundlæggende “fejl” i Hue-systemet

Det har generet os siden Philips Hue blev lanceret, men bedre sent end aldrig …

Til de af jer, der endnu ikke har opdaget det selv, så har Philips med en nylig opdatering rettet en helt grundlæggende gene ved Philips Hue systemet. Nemlig muligheden for at indstille pærerne, så de ”falder tilbage” på din seneste indstilling, hvis strømmen til pærerne afbrydes. Systemopdateringen kom i sidste uge, men først indenfor det seneste døgn er alle produkter blevet opdateret, så de understøtter rettelsen.

Uvidende gæster

Alle Philips Hue ejere har prøvet at have besøg af gæster, der kommer til at slukke lyset på kontakten. Tidligere er farver og lysstyrke på pærerne gået tilbage til fabriksindstillinger, når strømmen er tillsluttet igen – men nu kan man altså i app’en – under Power-on Behaviour – angive, at de skal tænde med sidst brugte indstillinger (farve og lysstyrke). Så sparer man som bruger tiden på at skulle aktivere scener på ny i de rum, der har været påvirket.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er mildest talt utroligt, at der skulle gå adskillige år inden Philips fik rettet det irritationsmoment. Men bedre sent end aldrig.

Løse pærer var de første til at modtage rettelsen i sidste uge. Senere kom også Light Strip med på vognen, og i aftes blev undertegnedes Hue Beyond-bordlampe, som den sidste af mine enheder, opdateret.

Back to top button