fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

PlayStation 5 er en ordentlig kleppert

Spørgsmålet er ikke, om du har råd til den nye PlayStation 5, men om du har plads til den. Det er den største spillekonsol nogensinde.

På samme måde som fotomodeller tager sig bedst ud fra visse vinkler, således også den kommende PlayStation 5 spillekonsol. Det er ikke bare en ordentlig kleppert, men rent faktisk den fysisk største spillekonsol nogensinde. Det viser billeder fra National Communications Commission, NCC, i Thailand, der har lagt billeder med mål ud i en PDF-fil.

Billederne viser tydeligt, at PlayStation 5 er en kleppert, der kræver sin plads. Specielt bunden af konsollen er bredere end de offcielle billeder giver udtryk for. Tjek bare her:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Sony er de offcielle mål på konsollen 39 centimeter i højden, 26 centimeter i dybden og 10,4 centimeter i bredden. Det er rigeligt til at gøre PlayStation 5’eren til den største spillekonsol nogensinde.

PlayStation 5 Digital Edition, der ikke har optisk drev, er en lille smule mindre, men ikke meget; der skæres bare 1,2 centimeter af bredden.

Det kan måske være svært at vurdere størrelsen ud fra tal alene, men The Verge har plottet dimensioner ind i et 3D-program for at lave en sammenligning med konkurrenten Xbox Series X, der heller ikke er klejn.

PlayStation 5
De to PS5-modeller sammenlignet med Xbox Series X og S (foto: The Verge).

PlayStation 5 kommer i handelen herhjemme den 19. november til priser på mellem 3.399 kroner (Digital Edition) og 4.199 kroner. Den kunne forudbestilles fra fredag, men er naturligvis udsolgt de fleste steder.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button