ElbilerTophistorie

Polestar klar med elektrisk scooter

Polestar udvider garagen med en elektrisk scooter, der laves i samarbejde med svenske Cake. Den kommer til salg i en ny webshop.

Bilmessen i München byder ikke bare på biler. Polestar har netop annonceret, at de laver en elektrisk mini-scooter sammen med selskabet Cake. Der er tale om en speciel Polestar-udgave af den kompakte elektriske scooter Cake Makka.

Scooteren er specielt designet til at være endnu mere alsidig, hvis den bruges sammen med en Polestar 2. Den kan transporteres på krogen og opladningen foregår direkte fra bilens batteri. Det er tænkt til at blive brugt som en såkaldt “last mile”-løsning til eksempelvis pendlere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– I stedet for at spilde tid i en trafikprop, finde en parkeringsplads eller mase sig ind i et overfyldt tog, vil vi sammen med Polestar gøre mobilitetens fremtid fleksibel, tilgængelig og emissionsfri. Samtidig med skal vi skabe byer for mennesker, ikke for biler, der forurener, siger Stefan Ytterborn, der er CEO og grundlægger af Cake.

‘Makka – Polestar edition by Cake’ er en skræddersyet version af Cake Makka-modellen, der har fået ekstra styling og ændringer: en slank LED -forlygte, affjedring fra Öhlins, sorte detaljer og en ramme og batteridæksel i den matte hvide, som kaldes ‘Polestar Snow’.

Polestar fortæller ikke noget om scooterens bestykning, men den originale Makka fås i to udgaver med en hastighed på henholdsvis 25 og 45 kilometer. Topmodellen har en motor, der yder 3,6 kW (4,8 heste) og en rækkevidde på 50 kilometer på en opladning. Den koster fra 28.000 kroner. Så er den sandelig også betalt.

Scooteren bliver flagskibsproduktet i en ny ‘Polestar Additionals’ webshoppen, der lanceres samtidig. Ud over ‘Makka – Polestar edition by Cake’ vil shoppen sælge t-shirts, hoodies, tasker og vandflasker. Man kan læse mere om Makka-scooterne hos Cake.

I første omgang vil scooteren blive sat til salg i Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Tyskland og Schweiz, men flere markeder følger, lover Polestar.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her er et par ekstra billeder af scooteren (klik for større):

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.