×
TeknologiTophistorie

Populær funktion vender tilbage til MobilePay

WeShare-funktionen, der gjorde det let at dele udgifter ved fælles rejser og restaurantbesøg, vender tilbage i MobilePay app'en næste uge.

Nu bliver det snart (igen) nemmere at dele regningen, når MobilePay bringer en længe ventet funktion tilbage.

I november 2022 blev det meldt ud, at WeShare-funktionen lukkes. En funktion der gjorde det let, at splitte udgifter op imellem en gruppe. Dengang lød udmeldingen:

“WeShare er bygget på en anden platform end MobilePay, og det er for dyrt for os at holde app’en ved lige på den nuværende platform. Samtidig vil det også være en for stor investering for os at flytte WeShare over på samme platform som MobilePay.”

Det var i samme periode, at den norske betalingsplatform Vipps og MobilePay, slog pjalterne sammen i en fusion.

Funktionaliteten implementeres nu direkte i MobilePays app, hvor det før var en selvstændig app. Lanceringen sker næste uge, samtidig med, at Vipps MobilePay lancerer deres fælles app og platform.

“Med næste uges relancering af MobilePay i Danmark vil WeShare vende tilbage, så danskerne supernemt kan afregne med hinanden på hytteture, rejser i udlandet og andre kollektive gøremål,” siger Anette Bøje, som er dansk landechef og fortsætter: 

“Den nye funktion rummer de nødvendige basis-elementer, men vil over tid blive forbedret med nye features. Fra start er den integreret i MobilePay-appen, så man ikke behøver downloade og håndtere endnu en app. Derfor tror vi, at danskerne kommer til at tage mod den nye funktion med stor gensynsglæde.”

Stadig i samme farver

Relanceringen piller ikke ved det velkendte design og blå farver. Den nye app lander tirsdag, som en opdatering til den nuværende

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.