×
TeknologiTophistorie

MobilePay slukker for populær WeShare-funktion

Selv om den er populær blandt brugerne, slukker MobilePay for WeShare app'en. Den er ganske enkelt for dyr at holde kørende, lyder det.

Har du regnskaber, der mangler at blive gjort op i WeShare app’en, vil det være en god ide at få det klaret. MobilePay lukker nemlig for app’en den 1. februar næste år.

Nedlukningen sker på trods af, at delefunktionen er yderst populær blandt brugerne. Ifølge MobilePay er den nemlig for dyr at holde kørende. I en mail til brugerne skriver selskabet:

“WeShare er bygget på en anden platform end MobilePay, og det er for dyrt for os at holde app’en ved lige på den nuværende platform. Samtidig vil det også være en for stor investering for os at flytte WeShare over på samme platform som MobilePay.”

Selskabet arbejder dog sammen med norske Vipps på at finde en løsning, så der kan komme en lignende delefunktion direkte i MobilePay app’en. Det har dog længere udsigter.

“Vipps-app’en har i dag en funktionalitet, der minder om WeShare. Vi forventer derfor, at muligheden for at afregne løbende udgifter i en gruppe på et tidspunkt også vil blive en del af MobilePay-app’en.”

Allerede sidste år kunne MobilePay fortælle, at de dropper deres egen tekniske platform. I stedet skal den baseres på norske Vipps platform.

Der er dog lidt hjælp af hente allerede. Hvis I er flere, der skal dele en enkelt udgift, kan MobilePay i dag hjælpe med at beregne, hvad du og dine venner skal betale. Du finder muligheden under ”Anmod” i MobilePay-appen. Det kan du læse mere om her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.