×
Disney+Tophistorie

Populære The Bear får en tredje sæson på Disney+

Dramaserien The Bear har taget verden med storm og nu kan fans se frem til en tredje sæson, som lander på Disney+ til næste år.

Det er næppe nogen stor overraskelse, med den succes som The Bear foreløbigt har høstet, men nu kan fans af serien i hvert fald ånde lettet op. Disney+ har bekræftet at tredje sæson er på vej.

Serien følger stjernekokken Carmy (Jeremy Allen White), som overtager en sandwichbutik i Chigago fra sin afdøde bror. Første sæson satte fokus på genopbygningen af restauranten og de udfordringer der følger med, når det sker omgivet af familie og venner.

Læs også: Streaming-dato på Indiana Jones and the Dial of Destiny

I anden sæson kaster Carmy og holdet sig ud i åbningen af en ny restaurant, kaldet The Bear. Renovering og omskolingen fra sandwichshop til Michelin-bejler gik heller ikke uden udfordringer for den brogede flok i køkkenet.

The Bear har især gjort sig bemærket herhjemme, da København optræder som kulisse i et helt afsnit i anden sæson. Her lægger The Bears dessertkok vejen forbi, for at hente ny inspiration.

Tredje sæson får premiere i 2024 på Disney+. Her er hele holdet både foran og bag kameraet tilbage, mens der endnu ikke er sat ord på handlingen. Hele første og anden sæson er tilgængeligt på Disney+.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.