×
Disney+StreamingTophistorie

Streaming-dato på Indiana Jones and the Dial of Destiny

Det seneste afsnit i Indiana Jones sagaen, The Dial of Destiny, får streaming-premiere på Disney+ til december.

Vil du se – eller gense – Indiana Jones and the Dial of Destiny, kan du godt reservere den 15. december. Her får det seneste og måske sidste afsnit af sagaen om den legendariske arkæolog nemlig streaming-premiere på Disney+.

Samme dag er der premiere på “Timeless Heroes”, der er en lang dokumentarfilm, der viser skabelsen af Indiana Jones-fænomenet.

“Timeless Heroes”, instrueret af den anerkendte dokumentarfilmskaber Laurent Bouzereau, udforsker Harrison Fords varige appel og hans opvækst, herunder hans indtog i underholdningsbranchen, hans casting i “Indiana Jones”-franchisen og den effekt og inspiration, som filmene genererer.

Det er et dybdegående kig på det øjeblik i filmhistorien, da Steven Spielberg og George Lucas skabte den første film. Den byder på aldrig før sete optagelser og interviews med Ford, Spielberg, Lucas, Kathleen Kennedy , Frank Marshall, James Mangold og mange andre.

“Indiana Jones and the Dial of Destiny”, der åbnede herhjemme i biograferne den 28. juni, har indtjent over 380 millioner dollars på det globale billetkontor.

Læs også: I dag gælder der nye priser hos Disney+.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.