×
Gadgets

Power klar med nyt kæmpecenter

Det er ikke mere end seks uger siden at politi og hjemmeværnet måtte rykke ud for at styre masserne, da Power åbnede sit første elektronikvarehus i Glostrup. Lørdag morgen klokken 7 slår Power dørene op for sit nye flagskibsvarehus, der er placeret i Herlevs nye shopping center Big. Centeret selv åbner først sidst i oktober.

“Det er ikke nogen hemmelighed, at vi – sagt med et glimt i øjet – sætter en ære i at være lidt hurtigere og lidt sjovere end vores konkurrenter, og med åbningen lørdag morgen sætter vi en streg under præcis det budskab,” siger administrerende direktør Jesper Boysen.

Som det var tilfældet, da Power åbnede i Glostrup, lokkes kunder til med en stribe køtilbud. Køtilbuddene omfatter blandt mange hundrede varer en MacBook Pro til 3.499 kroner, et 48’ Samsung LED Smart-TV til 2.499 kroner og en Miele vaskemaskine til 3.888 kroner.

Se også vores video-reportage fra åbningen af den første Power-butik.

De første kunder er angiveligt allerede i kø. Power uddeler i øvrigt både gratis soveposer, underholdning, god kaffe og friske croissanter til de kunder, der overnatter i køen. Sidst sov flere hundrede kunder foran varehuset i Glostrup.

Power-kæden planlægger at åbne 25 Power-varehuse i Danmark. Næste gang det sker, bliver det i Odense.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.