×
Gadgets

Elektronikkrigen fortsætter: Power slår rekord ved ny åbning

Elektronikvarehuskæden Power der i 2015 åbnede deres første varehus i Glostrup slog i fredags rekorden i omsætning – der i øvrigt blev sat ved netop Glostrup åbningen. Det skete ved åbningen i Lyngby – et nyt varehus lige overfor Lyngby storcenter. Og mængden af varer der blev langet over disken var ganske betragtelig, for varehuset fik en omsætning på næsten 24 millioner kroner – på den ene dag!

16.000 kunder

I løbet af dagen var der over 16.000 kunder igennem butikken, og ved åbningen kl. 07.00 stod der næsten 1.000 i kø. Kl. 11 var der solgt for over 10 millioner kr., og det endte altså med et salg på 23,9 mio kr.

En telefon i minuttet

Ud af butikken slæbte kunderne bl.a. følgende:

Over 950 Mobiltelefoner

Over 750 Computere

Over 700 TV

Over 600 Støvsugere, kaffemaskiner og barbermaskiner

Over 500 Trådløse højtalere

Over 400 Vaskemaskiner, opvaskemaskiner og tørretumblere

Over 300 Tablets

Over 300 Spillekonsoller

Over 300 Fitness og smartwatches

Krigen fortsætter

Power har endnu ikke offentliggjort hvor det næste slag i kampen mellem dem og Elgiganten skal stå – men indtil videre er det i hvert fald en krig, der er kommet forbrugerne til gavn med øget konkurrence på et marked hvor Elgiganten ellers har været dominerende i mange år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.