×
Gadgets

Power åbner i Lyngby

På fredag er det igen juleaften for de tilbudsglade – der åbner Power nemlig endnu engang et varehus. Denne gang er det borgerne i Lyngby, der igen får adgang til et supervarehus med elektronik – det har de ikke haft siden Elgiganten flyttede deres afdeling til Gentofte.

Spændende tilbud fredag morgen

Ikke en ny Power uden en bunke tilbud for at fejre den nye butik. Der er blandt andet tilbud på et LG OLED TV fra B serie til 9999 kr., og har du virkelig den store tegnebog med kan du også bare gå all-in og købe dette års topmodel, det vanvittige og helt flade LG W7 som vi har anmeldt her. På fredag koster det 29.999 kr. – hvilket giver en besparelse på hele 33.000 kr. i forhold til billigste pris på Pricerunner lige nu. Der er dog kun 10 af dem – men mon ikke de bliver solgt alligevel?

Tilbudene opdateres online

Hvis du nu ikke kan stå i kø hele natten for at få et fjernsyn, så kan du faktisk om morgenen følge med i, om det tilbud du har et godt øje til er udsolgt, for Power holder nemlig listen over produkter opdateret på deres hjemmeside. Butikken slår dørene op kl. 07.00

Elgiganten plejer at have et modtræk til Powers åbninger, så vi holder øje med om de kommer med noget spændende de næste dage op til Powers åbning.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.