×
Gadgets

Elektronikkrig: Expert opruster med nye supervarehuse

Så er der chance for billigere elektronik i sigte. Expert åbner en stribe elektronikvarehuse, der skal tage kampen op mod Elgiganten. Ifølge vores oplysninger vil Expert kalde kæden af superstore-butikker for Power. Der søges lige nu efter medarbejdere til butikkerne, der i første omgang åbner i Storkøbenhavn. Der er planlagt yderligere butikker i både Århus og Ålborg senere på året.

Power søger både kassemedarbejdere, driftsleder, varehuschef, supportere, salgsledere og lagermedarbejdere til “Danmarks nye elektronikkæde, hvor vi sælger elektronik i topklasse til hele Danmark,” som det skrives i jobopslaget.

Expert har i Danmark mere end 300 butikker. I slutningen af oktober måned 2014 meddelte kæden, at man ville lukke 30 butikker i Danmark. I stedet vil man åbne omkring 25 varehuse, hvor de omkring 200 medarbejdere vil få tilbudt job. Til sammenligning har Elgiganten 29 varehuse fordelt over hele landet med i alt ca. 1.900 medarbejdere.

Det vides ikke om hele Expert-kæden skifter navn til Power, eller om det kun bliver de nye elektronikvarehuse.

Opdateres …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.