×
NetflixStreaming

Præsident for evigt – Underwood giver ikke slip igen

I traileren for House of Cards er vi for at citere Community i the darkest timeline. Forestil dig et USA uden begrænsninger for, hvor mange valgperioder en præsident kan sidde og resultatet bliver Præsident Underwood 2016, 2020, 2024, 2028 og så fremdeles. Det ser sort ud for det amerikanske demokrati.

Gammelt hold styrer showet

I femte sæson af serien, der får premiere 30. maj spiller Kevin Spacey atter Frank Underwood, der stadig er USA’s 46. præsident og Robin Wright hans hustru Claire Underwood. Seriens hovedforfattere bliver Melissa James Gibson og Frank Pugliese, der begge kom til serien i sæson 3 og begge primært har skrevet teater før.

Premieredatoen blev forøvrigt offentliggjort under Donald Trumps tiltrædelsesceremoni – det kan man så lægge i, hvad man vil. Der er dog ingen tvivl om, at Frank Underwood er en mere dreven politiker. Da vi kort mødte Kevin Spacey til et Netflixarrangement i Paris sidste år, havde han dette at sige til den igangværende valgkamp:

Frank Underwood er trods alt fiktiv

“Vi må huske på, at han er en fiktiv karakter … og at nogle af dem, der stiller op nu, virker fiktive.”

Hvad den fiktive Frank Underwood finder på, finder vi ud af på Netflix 30. maj. Uanset hvad, så indebærer det åbenbart at pille ved den amerikanske grundlov, så han kan blive siddende.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.