Pixel
Netflix

Sjette og sidste sæson af House Of Cards senere på året

Robin Wright vender tilbage som USAs præsident i den sjette og sidste sæson af den prisbelønnede serie House of Cards

Kevin Spacey røg af rollelisten hurtigere end man kunne tweete #metoo, da det kom frem, at han angiveligt havde været lidt for kammeratlig overfor en skuespillerkollega, men Robin Wright tager en tørn mere i hitserien House Of Cards. Denne gang som præsident.

Serien, der er en af de største egenproducerede Netflix-succeser, rundes af med en sjette sæson, der bliver tilgængelig senere på året. Det melder Netflix i dag. Der er ikke nærmere info om dato, men serien er blevet forsinket af Kevin Spacey-sagen. Tidligere har House Of Cards haft premiere i februar, marts og maj måned.

Ud over Robin Wright, der spiller Claire Underwood, slutter Oscar-nominerede Diane Lane, Greg Kinnear og Cody Fern sig til rollelisten.

House Of Cards
Billede fra optagelserne til den sjette sæson af House Of Cards.

I 2013 var House of Cards den første originale serie til at modtage store nomineringer fra Primetime Emmy Awards. Serien har modtaget 53 Emmy-nomineringer til dato med syv sejre under bæltet – inklusiv den første store Emmy-pris som gik til en streaming service for David Fincher’s pris for “Outstanding Directing for a Drama Series.”

House of Cards har modtaget 6 Golden Globe nomineringer og vundet to priser. Den historiske serie har modtaget 11 Screen Actors Guild nomineringer og vundet to; En AFI pris; fire Writers Guild Award nomineringer, med én sejr; to BAFTA nomineringer; fire Producers Guild Award nomineringer; to Directors Guild Award nomineringer; og en Peabody pris sammen med andre udmærkelser.

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close