Pixel
Netflix

Sjette og sidste sæson af House Of Cards senere på året

Robin Wright vender tilbage som USAs præsident i den sjette og sidste sæson af den prisbelønnede serie House of Cards

Kevin Spacey røg af rollelisten hurtigere end man kunne tweete #metoo, da det kom frem, at han angiveligt havde været lidt for kammeratlig overfor en skuespillerkollega, men Robin Wright tager en tørn mere i hitserien House Of Cards. Denne gang som præsident.

Serien, der er en af de største egenproducerede Netflix-succeser, rundes af med en sjette sæson, der bliver tilgængelig senere på året. Det melder Netflix i dag. Der er ikke nærmere info om dato, men serien er blevet forsinket af Kevin Spacey-sagen. Tidligere har House Of Cards haft premiere i februar, marts og maj måned.

Ud over Robin Wright, der spiller Claire Underwood, slutter Oscar-nominerede Diane Lane, Greg Kinnear og Cody Fern sig til rollelisten.

House Of Cards
Billede fra optagelserne til den sjette sæson af House Of Cards.

I 2013 var House of Cards den første originale serie til at modtage store nomineringer fra Primetime Emmy Awards. Serien har modtaget 53 Emmy-nomineringer til dato med syv sejre under bæltet – inklusiv den første store Emmy-pris som gik til en streaming service for David Fincher’s pris for “Outstanding Directing for a Drama Series.”

House of Cards har modtaget 6 Golden Globe nomineringer og vundet to priser. Den historiske serie har modtaget 11 Screen Actors Guild nomineringer og vundet to; En AFI pris; fire Writers Guild Award nomineringer, med én sejr; to BAFTA nomineringer; fire Producers Guild Award nomineringer; to Directors Guild Award nomineringer; og en Peabody pris sammen med andre udmærkelser.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.