×
Netflix

Endnu en House of Cards trailer viser presset præsident Claire Underwood

Hvis House of Cards sæson 6 bliver så god som trailerne, bliver det en fantastisk sæson

House of Cards sæson 6 nærmer sig – vel at mærke uden Kevin Spacey, som blev fyret efter anklager om sexchikane. Robin Wright har taget over – både som hovedperson og præsident i USA. Og det lader til, at hun får en ganske hård start, hvor både tidligere venner og gamle og nye fjender rotter sig sammen imod hendes præsidentembede. Men som Claire siger: Vi må hver især forsvare vores skæbne. Og det gør hun så med syleskarpe albuer og ufine metoder.

Samme hold står bag

Med Melissa James Gibson og Frank Pugliese forsætter serien med de samme showrunners i sjette sæson, der også er executive producere sammen med Robin Wright, David Fincher, Joshua Donen, Dana Brunettu, Eric Roth, Michael Dobbs og Andrew Davies.
House of Cards er produceret af Donen/Dincher/Roth og Trigger Street Productions, Inc i samarbejde med Media Rights Capital for Netflix.

Masser af awards

House of Cards har modtaget 6 Golden Globe nomineringer og vundet to priser. Den historiske serie har modtaget 11 Screen Actors Guild nomineringer og vundet to; En AFI pris; fire Writers Guild Award nomineringer, med én sejr; to BAFTA nomineringer; fire Producers Guild Award nomineringer; to Directors Guild Award nomineringer; og en Peabody pris sammen med andre udmærkelser.

House of Cards sæson 6 har premiere på Netflix d. 2. november.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.