×
GadgetsTophistorie

Pris på OnePlus Watch 2 Nordic Edition

OnePlus Watch 2 Nordic Edition skal gøre uret mere visuelt eksklusivt, men har stadig op til 100 timers batterilevetid.

Ved et arrangement i Helsinki, Finland, har OnePlus lanceret en ny udgave af sit seneste smartwatch, nemlig OnePlus Watch 2 Nordic Edition. Det er en ny variant af det ur, som kom i butikkerne i februar, nu med nordisk æstetik og ny rem.

Men med samme dobbelte processor og dobbelte operativsystem som originalen – og dermed også op til 100 timers batterilevetid.

En af nyhederne er en helt ny hybrid læderrem, der kombinerer fluorgummi og ægte læder. Læderremmen skal give uret et mere luksuriøst udtryk, så det ikke har udtryk af et sportsur, men et ur der skal bæres “på alle tider af døgnet uden at gå på kompromis med komfort og teknologi”. Samme tankegang er bag den nye urskive, en tofarvet blå GMT-skive, der minder om klassiske marine GMT-kronometre. 

OnePlus watch 2 Nordic Edition
Den nye udgave af OnePlus Watch 2 skal bryde med sportsdesignet på originalen.

Uret har en 1,43-tommers skærm, et chassis i rustfrit stål med 2,5D safirglas og en børstet og poleret finish. Indvendigt er OnePlus Watch 2 Nordic Blue drevet af et dobbelt chipsæt, der lover en imponerende batterilevetid på 100 timer.

Den specielle Nordic Edition kan købes for 2.899 kroner og er til salg nu. Den er altså 400 kroner dyrere end originalen fra februar, der blev udsolgt på rekordtid. Siden lanceringen i februar er OnePlus Watch 2 det hurtigst sælgende produkt fra OnePlus’ hånd de seneste to år.

Læs også: OnePlus Watch 2 har to operativsystemer og to processorer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.