×
GadgetsTophistorie

OnePlus Pad Go kommer til Danmark

OnePlus' mellemklasse-tablet OnePlus Pad Go og et ny livsstils-variant af OnePlus Watch 2 kommer til Danmark i næste uge.

OnePlus annoncerer i dag, at selskabets to nyeste produkter, en ny variant af OnePlus Watch 2 og den nye, mellemklasse-tablet OnePlus Pad Go, bliver tilgængelige i Europa fra den 23. april 2024. Begge produkter vil blive lanceret på et eksklusivt presseevent i Helsinki i Finland.

OnePlus Pad var den første tablet fra OnePlus og fik massiv ros efter dens lancering sidste år. Siden er den billigere variant OnePlus Pad Go også blevet positivt modtaget i Indien. Og det er denne mellemklasse-tabet, der nu også kommer til Danmark.

Her er tale om en tablet med 11,3-tommer LCD-skærm og op til 256 gigabyte lagerplads. Prisen er endnu ikke offentliggjort, men med den indiske pris in mente vil den nok lande på lige under 2.000 kroner.

Smartwatch med nyt design

Samtidig lanceres en ny designvariant af OnePlus Watch 2, der har været på markedet siden februar i år. Uret er OnePlus’ hurtigst sælgende produkt de sidste to år.

OnePlus Watch 2.

For at “imødekomme de europæiske forbrugeres fokus på unikt design og individuel stil” har OnePlus  lavet en ny livsstilsudgave af OnePlus Watch 2. Præcis hvordan denne adskiller sig fra originalen har vi endnu til gode at se.

Men ligesom originalen vil den være udstyret med to processorer og to operativsystemer. Et greb, der giver uret en batterilevetid på op til 100 timer mellem hver opladning. Vel at mærke uden at der skal aktiveres diverse strømsparende funktioner.

iNPUT vil være til stede under præsentationen i Helsinki, så vi kan rapportere de danske priser så snart de er meldt ud.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.