×
GadgetsTophistorie

OnePlus Watch 2 har to operativsystemer og to processorer

OnePlus Watch 2 er nu officielt lanceret med lang batterilevetid og en dansk pris på 2.499 kroner.

Efter at have fået drøje anmelder-hug for sit første smartwatch, har OnePlus nu officielt lanceret opfølgeren, OnePlus Watch 2. Et ur der forhåbentlig kan rette op på de mangler, den første udgave havde.

For at undgå endnu et flop, har kineserne konsulteret sit community og adskillige brugergrupper for at identificere, hvad de forventer af et moderne smartwatch. Øverst på listen var lang batterilevetid, og det har OnePlus lyttet til.

Således kan OnePlus Watch 2 gå i op til 100 timer mellem hver opladning – vel at mærke uden at der skal aktiveres diverse strømsparende funktioner. Desuden introduceres hurtigladersystemet Vooc også på uret, så det kan oplades fuldt på blot 60 minutter.

OnePlus har opnået den lange batterilevetid ved at udstyre uret med to processorer og to operativsystemet. Mens BES2700 Efficiency-chipsættet kører styresystemet RTOS oghåndterer baggrundsaktivitet og simple opgaver, driver Snapdragon W5 Performance-chipsættet de kraftfulde opgaver som at køre de foretrukne Google-apps.

Den strategi skulle give uret op til 48 timers levetid ved intensivt brug, såsom ved brug af GPS eller andre strømslugende aktiviteter.

OnePlus Watch 2

Apropos GPS, så er OnePlus Watch 2 er designet til at øge præcisionen i GPS-lokaliseringssporingen og har med Dual Frequency GPS mulighed for at modtage L5 GPS-signaler ud over de almindeligt anvendte L1-signaler. Brugen af to separate antenner til hvert GPS-signal skal forbedre nøjagtigheden og pålideligheden af brugernes positionering.

OnePlus Watch 2 er drevet af den nyeste version af Googles Wear OS og har populære Google-apps som Maps, Assistant, Wallet og Calendar ombord. Desuden understøtter det flere tredjepartsapps, oplyser OnePlus.

OnePlus Watch 2 kan købes i Danmark via Proshop, Telia, Bilka, Elgiganten samt Oneplus.com og OnePlus.dk fra den 4. marts med forudbestilling hos udvalgte forhandlere fra den 26. februar.

Det nye smartwatch fås i de to farver Black Steel og Radiant Steel til en pris på 2.499 DKK. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.