×
Fremtidens Hjem

Sådan får du Spotify til halv pris

Vil du have fuld adgang til Spotify for en halvtredser? Ok, vi snyder lidt, for det kræver at du være SU-berettiget. Fra i dag giver Spotify rabat på sit Premium-abonnement – men det gælder desværre kun for studerende.

Generøsiteten fra de svenske streamere er sikkert en erkendelse af, at de fleste på et stramt budget, som studerende, snildt kan nøjes med det gratis abonnement, hvor musikken brydes af reklamer.

Nul reklamer, fuld adgang

For en halvtredser får man Premium-adgang, så man slipper for reklamerne. Man får også mulighed for at downloade musikken til mobil eller tablet, så den kan høres uden en netforbindelse.

Tiltaget er blot det seneste i en række, der skal skaffe flere betalende kunder i butikken. Tidligere på måneden indgik Spotify en nye aftale, der betyder, at gratister går glip af ny musik.

Er du studerende, kan du få Spotify rabat ved at klikke dig ind på denne side.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.