Sådan får du Spotify til halv pris

Vil du have fuld adgang til Spotify for en halvtredser? Ok, vi snyder lidt, for det kræver at du være SU-berettiget. Fra i dag giver Spotify rabat på sit Premium-abonnement – men det gælder desværre kun for studerende.

Generøsiteten fra de svenske streamere er sikkert en erkendelse af, at de fleste på et stramt budget, som studerende, snildt kan nøjes med det gratis abonnement, hvor musikken brydes af reklamer.

Nul reklamer, fuld adgang

For en halvtredser får man Premium-adgang, så man slipper for reklamerne. Man får også mulighed for at downloade musikken til mobil eller tablet, så den kan høres uden en netforbindelse.

Tiltaget er blot det seneste i en række, der skal skaffe flere betalende kunder i butikken. Tidligere på måneden indgik Spotify en nye aftale, der betyder, at gratister går glip af ny musik.

Er du studerende, kan du få Spotify rabat ved at klikke dig ind på denne side.

Om Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til EB. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Se også

IKEA Augmented Reality

IKEA og Apple leger sammen om Augmented Reality

IKEA bliver blandt pionererne til at udnytte den nye Augmented Reality-funktionalitet i iOS 11. Det …